ENDA KALDERE MED MYTE

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 300

Kjøp billett TORSDAG 20. SEPTEMBER KL. 19.30

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Sang- og spellemannsgruppa Enda Kaldere har holdt det frysende, syngende og spellende i 10 år og markerer dette med en festkonsert på Lørenskog Hus torsdag 20. september!

Gruppa består av lørenskogkara Finn Evensen, Jon Haaland, Ole Jørgen Holt Hanssen og Roar Vangen. Det sies at gruppa fant inspirasjon i kulda på Svalbard, men navnet har de hentet fra frysedisken i en butikk på Visperud. De har alle en bakgrunn fra ikke ukjente Bjelleklang, som i sin tid var en ikke-instrumentalgruppe basert på sang og andre kroppslyder. Men se her; nå tar de grep om følgende instrumenter: Gitarer, kontrabass, munnspill, ukuleler, munnharper, fløyter, banjo, trekkspell, stjært staur og beksømstøvel, bare for å nevne noe…

På denne konserten får du også høre gruppa Myte, som foruten nevnte Roar Vangen, består av Trine Sennerud Melby på nøkkelharpe og Gunnar Sæbø på bass og trøorgel. (Ja, trøorgel!)

Myte spinner sin musikk rundt svensk og norsk folkemusikk pluss egne låter, og passer som hånd i polvott til Enda Kaldere, og da blir det selvfølgelig også et samspell på noen låter mellom de to gruppene.

Velkommen til et myteomspunnet Enda Kaldere!