LUNSJKULTUR 60+ VÅRT STORE LILLE LIV MED KARL SUNDBY

LØRENSKOG HUS, VASSHJULET
Kr. 170

Kjøp billett TIRSDAG 6. NOVEMBER KL. 12.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Hvem var egentlig Håvard Hedde og Anne Knutsdotter? Hvordan gikk det med Mannen som skulle stelle heime? Og visste du at Eg gjette Tulla egentlig handler om et gårdsbruk?

I den musikalske teaterforestillingen Vårt store lille liv serverer skuespiller Karl Sundby publikum kjente folkesanger og eventyr i en ny og forfriskende vri. På en ærefull, høyst levende og morsom måte tar han vår gamle kulturarv med inn i revy, eller stand-up formatet, og gir oss en helt egen kulturopplevelse. Temaene, som også relateres til våre egen tid,  kan være alvorlige nok men vekker både gjenkjennelse og latter. Velkommen til Vårt store lille liv! En forestilling med humor og alvor i skjønn forening!

Karl Sundby er utdannet skuespiller ved Statens Teaterhøgskole og har vært tilknyttet de fleste teatre i Norge. Mange gjenkjenner nok Karl som Åge fra Hotel Cæsar men han også arbeidet med det meste innen teater, tv, radio, film og revy. Han startet Karlsvogna Teater i 1992. Karl er medlem av Norsk Skuespillerforbund, Norske Dramatikeres forbund, Nor sk Sceneinstruktørforbund og Danse- og Teatersentrum. Han er assosiert medlem av Dramatists Guild i New York, USA og har fått oppført 16 teaterstykker i Norge og ett i USA ved Eugene O’Neil Theatre Centre i Connecticut.