NYTTÅRSFORESTILLINGEN DANSEKLUBBEN STUDIO 1

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 200/170 (Barn/Honnør)

Kjøp billett LØRDAG 12. JANUAR KL. 13.00
Kjøp billett LØRDAG 12. JANUAR KL. 17.00
Kjøp billett SØNDAG 13. JANUAR KL. 13.00
Kjøp billett SØNDAG 13. JANUAR KL. 17.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Danseklubben Studio 1 inviterer også i år til sin årlige nyttårsforestilling. Barn og unge fra tre år til 26 år er med i programmet som omtales som en eventyrlig reise inn i diverse verdener formidlet gjennom fantastisk dans og musikk.

Med 120 dansere og koreografer i produksjonen, er dette er en fin forestilling for barn, unge og voksne som virkelig er verdt å få med seg. Dette er en forestilling med fantastisk mye dans presentert av barnedansere, freestyledansere, moderne- og jazzdansere, showdansere,  discodansere, hip hop dansere og street show, framført etter koreografi fra våre egne instruktører.

Danseklubben Studio 1 består av ca 400 danseglade barn og unge og er en av Norges beste danseklubber med en rekke Verdensmestere, Europamestere og Norgesmestere i stallen.

De 120 aktørene på scenen vil sammen med publikum bli geleidet gjennom forestillingen av Nancy Gogstad, sportslig leder i danseklubben. Det er hovedsakelig barn og unge fra Lørenskog og omegn som er med i denne årlige forestillingen.