SNIPP, SNAPP, SNUTE

LØRENSKOG HUS, VASSHJULET
Kr. 200/100 (barn)

Kjøp billett LØRDAG 27. APRIL KL. 12.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

En fartsfylt og fysisk forestilling som passer for barn fra tre år og oppover, hvor vi bruker kjent og kjært eventyrstoff av Asbjørnsen og Moe.

I denne omgang får vi bl.a. se Reveenka og Syvende far i huset. Forestillingen varer omlag 35 minutter, og inneholder både tekst og sang. 

«Fantastisk fin forestilling, vi fikk brukt lattermusklene våre! Forestillingen anbefales på det varmeste.» Noahs Ark Barnehage.

Skuespillere:
Gunnar Dundas har jobbet som dukkefører hos NRK, og medvirket i flere oppsetninger,  blant annet i forestillingen Alcina på Den Norske Opera, samt i barneforestillingen Zita og Zotpiratene på Stena Line. Gunnar har vært å se på sommeren som Mikkel Rev og Bakermester Harepus i forestillingen Hakkebakkeskogen i Dyreparken, Kristiansand. I sommer spilte han i to ulike forestillinger på «Prøysenhuset».

Thali M Liberman har jobbet som skuespiller i en rekke kortfilmer, spilt roller som Solveig i Peer Gynt, og dobbeltgjengeren til Hedvig på Torshovteatret. Hun vant prisen «Best Actress» på Richmond Diversity Film Festival 2015, for sin rolletolkning i kortfilmen «Dette kunne vært natten». I sommer var spilte hun i to ulike forestillinger på «Prøysenhuset», og til høsten er hun å se i Teater Innlandets forestilling Bør Børson Jr.

Regi:
Per Rønningen