INGEBORG OKTOBER

LØRENSKOG HUS, KUNSTSALEN
Kr. 190,-

Kjøp billett TORSDAG 14. NOVEMBER KL. 19.30

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

INGEBORG OKTOBER fremfører nordnorsk visesang i både folk, rock og akustisk, minimalistisk form. Sjangermessig har låtene blitt beskrevet som vakre, fengende melodier med tekster som utfordrer lytteren til å høre ekstra godt etter.

Tidligere i vår vant hun Spellemann i visekategorien for albumet Skjømmingsboka som ble sluppet i november 2018, og er nå nominert til den ærverdige Edvard prisen ( for teksten til låten Skjømming. Det kritikerroste andrealbumet fikk blant annet terningkast 6 hos The Wilmhelsens, og 5 i Musikknyheter, Viser, iTromsø og ikke minst Dagsavisen som beskrev albumet slik: « Albumet er perfekt komponert. En av de norske artistene som har størst potensial for å bli folkekjær » Geir Rakvaag, Dagsavisen, november 2018.

«Hårreisende vakkert og gripende. En annerledes plante i en norsk artistfauna og visetradisjon skildringene er såpass finurlige at jeg blir oppriktig nysgjerrig på hvordan Ingeborg Oktober ville ha levert som kåsør eller forfatter. » Helge Skog, Feedback.

Som liveartist kan hun blant annet skilte med live opptreden på årets Spellemannspris og den ærverdige headlinerkonserten i Kirkhelleren på Trænafestivalen som ble beskrevet på følgende vis: « Foran mikrofonen har hun en tydelig tilstedeværelse som det er umulig å ikke
legge merke til. Det føltes ekte og ærlig, og fullstendig ujålete. » Leif Steinholt, Helgelands blad, juli 2019.