KRISTINE BRATLIE - MED HJERTET I FINGRENE

LØRENSKOG HUS, VASSHJULET
Kr. 250/100 (barn)

Kjøp billett ONSDAG 25. SEPTEMBER KL. 19.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Pianisten Kristine Bratlie kan se tilbake på hele 25 år i rampelyset. Denne konserten markerer at det er et kvart århundre siden hun debuterte i Universitetets aula i Oslo.

På konserten spiller hun sin egen musikk, fargesterke og gripende komposisjoner som med sitt melodiøse tonespråk, lidenskapelige uttrykk og rytmiske elementer går rett til hjertet hos publikum.
Musikken er genremessig spennende og viser seg fra flere sider: klassisk, musical/film og pop/jazz/gospel.
Det hele bindes sammen av anekdoter fra hennes musikerliv godt innblandet en dose livserfaring og inspirasjonsintensjon.

Kristine Bratlie har sin musikkutdannelse fra Norges musikkhøgskole og Mozarteum i Østerrike. 
Ved siden av ansettelser som pianist og pedagog ved blant annet Barratt Dues musikkinstitutt, Norges musikkhøgskole, Skedsmo- og Lørenskog musikk- og kulturskole og Rikskonsertene har det gjennom årene vokst fram en stadig økende skapertrang som resulterte i etableringen av Brawo private musikkskole i 2002 og en rekke noteutgivelser og konserter med egne komposisjoner.
Kristine er flere ganger premiert i pianokonkurranser, og for sin enestående innsats for kulturlivet i Skedsmo hedret kommunen henne med «Skedsmo kommunes kulturpris 2012».

Lidenskapelig uttrykk og genuin tilstedeværelse er noen av Kristines varemerker, hun sier:
«For meg som komponist og pianist er musikken alltid et middel til emosjonell kontakt.
Alle rommer vi et hav av personlige minner og drømmer. Mitt mål er at du skal føle deg berørt, og som litt mer DEG etter at konserten er slutt og musikken har stilnet mellom oss.»

Kristine ønsker velkommen inn!

Gjesteartister: Pianoelever fra Lørenskog musikk- og kulturskole