ODD NORDSTOGA – MIN EIGEN SONG

KJENNHALLEN
Kr. 450

Kjøp billett FREDAG 4. SEPTEMBER KL. 18.00
Kjøp billett FREDAG 4. SEPTEMBER KL. 20.00 – UTSOLGT

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Ekstrakonsert lagt ut til kl.18.00 i Kjennhallen nå!

Konserten med Odd Nordstoga har blitt flyttet til Kjennhallen. På grunn av den pågående situasjonen og fordi vi ønsker å gi publikum muligheten til å få en god opplevelse under denne tiden, så har Lørenskog hus valgt å flytte denne konserten til Kjennhallen slik at vi kan få plass til alle som har kjøpt billett og samtidig overholde smittervensregelen om 1- meters avstand mellom publikum.

Refusjoner: For at vi skal få muligheten til å ha en forutsigbarhet rundt dette arrangementet, så setter vi en sluttdato for refusjon til de som har kjøpt billetter til konserten kl.20.00. Sluttdatoen er fredag 7. august. De som ønsker å få sine billetter refundert må altså kontakte oss før dette for å få refusjon. Etter denne datoen vil det ikke bli gitt flere refusjoner til denne konserten. Ta kontakt med chb@lorenskog.kommune.no om dette.

 

Etter eit sjølvpålagt nesten konsertfritt år er det med stor spelelyst 2020 blir sett i gang med ein omfattande soloturne.

På TV kan du sjå han på «Hver gang vi møtes» og truleg blir det eit par låtar med derfrå ut i konsertsalane. Kanskje også ein smakebit frå eit nytt soloalbum som kjem i løpet av året, men både Frøken Franzen og Farfar blir nok fornærma om dei blir sett til sides, så dei må få vera med.

Utover det får berre den som ser sjå. Heilt sikkert er det at Noregs svar på Odd Nordstoga, han kjem. Og han er kjempeglad for å koma ut på tur og møte folk igjen, og vil strekke seg langt for at folk skal bli glade.

Fotokred: Lasse Fløde

Praktisk info rundt forestillingen:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi kun 200 billetter i Kjennhallen. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Billetter til konserten kl.20.00 er utsolgt. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Vi lover at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum.