WE LOVE THE 60S! UTSATT TIL 12/11

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 200/150 (barn)

Kjøp billett TORSDAG 12. NOVEMBER KL. 19.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Vi lover deg «Flower Power» i bøtter og spann i Storstua 14. Mai.  Musikk og kulturskolen inviterer til storslagent show, med de udødelige rock-klassikere fra dette fantastiske 10-året.

Elevene har sammen med sine lærere gjort et dypdykk i musikken fra perioden hvor mange udødelige klassikere ble født.  Du får høre blant annet: Joe Cockers «With a little Help from my Friends» - The Mamas and the Papas: «California Dreamin´, Santana: «Soul Sacrifice»,  Fra Hair: “Aquarius”, og mye annet som gir «good vibrations». Solister, band, strykere, pianister, blåsere, sangere, slagverkere og dansere  er med for å gi deg stemningen fra Woodstock 1969, med utøvere som er født i vårt årtusen. Peace & Love! Dette er konserten du ikke må gå glipp av!

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger 65 billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.