JA, VI ELSKER MUSIKAL!

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 250/150 (barn)

Kjøp billett LØRDAG 6. JUNI KL. 16.00
Kjøp billett LØRDAG 6. JUNI KL. 19.00
Kjøp billett SØNDAG 7. JUNI KL. 19.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Det er nå 5 år siden det ble lansert en Musikkteatersatsing på Lørenskog hus! Det feirer vi med en jubileumsforestilling, der de fire største produsentene av musikkteater i Lørenskog serverer godbiter fra sine beste musikaler; St. Laurentiuskoret, Lørenskog musikalteater, Skogblomsten og Lørenskog hus. Det blir spennende, morsomme og fargerike scener – og i tillegg noen filmklipp fra de forestillingene som er blitt filmet.

Konferansier for forestillingen blir Espen Beranek Holm, som selv medvirket i Lørenskog hus forestillingen EVITA, og er kjent som musiker, skuespiller og TV-personlighet. Han gir oss et kjærlighetsfullt blikk på all den glede og entusiasme som Lørenskogs innbyggere legger ned på musikalproduksjon. Og hvem vet, kanskje han synger litt også…

St. Laurentiuskoret ble stiftet i 1965, og presenterer en musikalproduksjon annen hvert år på Lørenskog hus, og medvirker utover det også i andre produksjoner, for eksempel «Kristina från Duvemåla» for et par år siden.

Lørenskog musikalteater er en frivillig, foreldredrevet organisasjon med rundt 90 medlemmer i alderen 7-19 år, som er interessert i teater, sang og dans. De setter opp en musikalproduksjon på Lørenskog hus hvert år, og har i tillegg undervisning i musikkteater 2 ganger/uke.

Skogblomsten ble stiftet i 1923, som en del av IOGT. På midten av 90-tallet overtok Grethe Wiik som leder etter Aage Wiik, som hadde ledet Skogblomsten i over 40 år. I 1998 besluttet styret å satse på teater som hovedaktivitet, og fra 2012 har de produsert en musikalproduksjon på Lørenskog hus hvert år.

Lørenskog hus startet en musikkteatersatsing for amatører og profesjonelle etter produksjonen «Jesus Christ Superstar» i 2014, med blant annet Espen Grjotheim, Knut-Marius Djupvik, Trond Granlund, Åge Tovan og hele Laurentiuskoret. Deretter fulgte musikalene RENT, EVITA og ANNIE.