LÖV - NB! UTSATT TIL 25/9

LØRENSKOG HUS, VASSHJULET
Kr. 275

Kjøp billett FREDAG 25. SEPTEMBER KL. 20.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Konserten er flyttet til fredag 25. september, kl. 20.00
Kjøpte billetter vil være gyldig, men det er også mulig og få billetter refundert.

Om du allikevel ønsker en refusjon og du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 3-5 dager ved å sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no og be om at dette igangsettes.

Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger:
Fullt navn:
Adresse:
Kontonummer:
Bilde av alle billettene

Vi vil refundere billettutgiftene til din konto.

LÖV er en ny musikalsk konstellasjon som består av Marte Eberson og Øystein Skar, kjent fra bandet Highasakite, som har gått sammen med vokalist og The Voice-vinner Martin Halla. 

LÖV  ble lansert høsten 2018, i forbindelse med slippet av singelen «Superhuman», en mørk poplåt med sterkt driv, som retter en kritisk stemme mot å alltid søke det perfekte. Låten ble vignettlåt til TV-serien «Semester», med blant andre Herman Tømeraas fra SKAM i hovedrollen.

Etter oppstarten har de hatt flere låter gående på radio, og de har høstet lovord for konsertene sine under festivalsommeren 2019. LÖV kommer tidlig 2020 med både singel og albumslipp, og flere konserter annonseres forløpende. Bandet gleder seg til å spille i Lørenskog!"