EN HYLLEST TIL CORNELIS VREESWIJK

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 250

Kjøp billett ONSDAG 16. SEPTEMBER KL. 19.30

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Christian Meyer med band spiller og synger Cornelis Vreeswijks beste sanger fra 1960 tallet til låter spilt inn på 80 tallet. Det blir en musikalsk reise innom stilarter som blues, folkemusikk, samba, forsiktige viser og ikke minst; en jenka… 

Dessuten ville historier og interessante fakta knyttet til den nederlandske svensken som hadde stor sans for Norge og tok svenskene på kornet.

Bandet består i tillegg til Christian på sang og gitar, av Tov Ramstad (kontrabass), Trygve Beddari trekkspill) og Anne Margaret Nilsen perkusjon og sang.


Praktisk info rundt forestillinger med nummererte plasser:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi kun 65 billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing.  Vi selger 2 kategorier og dette er; 1. Samme husstand og 2. Enkeltbillett. De som kjøper billetter til samme husstand plikter å kunne gi kontaktinformasjon til alle som var med på forestillingen ved behov.

Billettsalgssystemet legger automatisk 2 ledige seter mellom ditt kjøp og andre publikummere for å skape en trygg avstand og den selger billetter på annenhver rad for å skape tilsvarende avstand bakover.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger 65 billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du har.
Kom gjerne i god tid før forestilling da vi ønsker å tilby dere en sikker og rolig plassering i salen.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.