LYSGLIMT: ILA AUTO PÅ FJELLHAMAR BRUK

FJELLHAMAR BRUK
300

Kjøp billett FREDAG 30. OKTOBER KL. 19.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 
På fredag 30. oktober presenterer vi en konsert med bluegrasskongene Ila Auto i en utstilling med lysinstallasjoner i en gammel verkstedshall på Fjellhamar Bruk! Dette blir en spennende og ny ramme rundt kulturs konsertprodukjson og vi håper at du tar turen og opplever at Fjellhamar Bruk kan brukes til langt mere en indutriell produksjon!

Ila Auto har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scena. Bandet har rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, enten de spiller for voksne eller barn.

Bandet fikk Spellemannprisen 2006 i klassen country for sitt debutalbum. Siden da har de i alt gitt ut fire album og en ep, og har skaffet seg fans i inn- og utland.

14. februar 2020 er gutta klare med et splitter nytt album - Piknik med døden. Første singel Irene kom i november, låta Gaffa og strips med Signe Marie Rustad kommer 17. januar.

Ila Auto er en unik liveopplevelse du ikke vil gå glipp av. Kom som du er, vær som du blir. Velkommen!

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter til konserten. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i hallen du vil sitte.

Når du skal inn i hallen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer flere publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.