ROY LØNHØIDEN - LUNSJKULTUR 60+

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 200

Kjøp billett TIRSDAG 12. OKTOBER KL. 12.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Det er få som lager plater som Roy Lønhøiden, også internasjonalt. Så velarrangert, følsomt, og tilbakelent. En praktisk talt samlet norsk presse har gitt Roy sine soloalbum glimrende kritikker.

Det femte albumet til den lavmælte musikern fra Kongsvinger kom i april 2015, og ble raskt en kritikeryndling. Du spør meg om sannhet, bærer i seg de samme melankolsk og poetisk betraktning av hverdagsmenneskers liv som i de første platene. Tanker rundt meningen med det vi omgir oss med og fyller sjela vår med. Enkelt, gjennomtenkt og fylt av poetisk melankoli over dystre tegn i tida. Plata er innspilt i Texas og for første gang i karrieren har Lønhøiden tatt med seg sine sanger tilbake dit hvor han først fant inspirasjon for sin musikkstil.

Roy Lønhøiden er en norsk sanger/låtskriver innen Folk, vise sjangeren. Han kommer fra Kongsvinger, Hedmark og er nå bosatt på Finnskogen. Roy debuterte som plateartist i 1994 med bandet Peyton Place. I 2004 lagde han sitt første album på norsk som soloartist: Det Ensomme Landet. Lønhøiden ble nominert til Spellemannsprisen for sitt andre album, Sanger Fra Skogen, og sitt
tredje album, Når Dagen Demrer Blått, i country kategorien. Roy trollbinder publikum med sine låter og historier på alt fra mindre intimkonserter, kulturhus, kirker til større festivaler, i et musikalsk landskap der «Johnny Cash møter Alf Prøysen»

Praktisk info rundt forestillinger:

Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing eller vår kommunkasjon med publikum. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Vi tar forbehold om endringer i gjeldende restriksjoner og ber publikum være vennlige og følge med på den infoen som vi legger ut og skilter med på huset.

Smittevernregler:

Syke personer bør holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene