FINN EVENSEN - LUNSJKULTUR 60+

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 200

Kjøp billett TIRSDAG 2. NOVEMBER KL. 12.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Konserten er utsatt til tirsdag 2. november. Kjøpte billetter vil også gjelde her.

Fra skap og skuff! Låter jeg nesten hadde glemt.

Helt fra han begynte i musikkbarnehage på Veitvedt i 1964, skjønte Finn at musikken kom til å spille hovedrollen i livet hans. Den ble altoppslukende allerede fra han debuterte på Framtia Kino i Lørenskog med tussefløytelåter, helt til han nå sitter som rektor i Lørenskog musikk- og kulturskole, - midt i smørøyet på Lørenskog Hus, sammen med en haug med andre kulturarbeidere.

Innimellom dette har han spilt i korps, dirigert kor, skrevet et par bøker og mange historiske spill. Som 15-åring starta han med rockebandet Scrotum, videre til progrockgruppa Slåbrock, via folkemusikkgrupper som Chincay Pampa og Puya, fram mot a-capellagruppa Bjelleklang der han sto bak det aller meste av låtmaterialet gjennom 8 album og 20 år med turnévirksomhet. I tillegg har han hatt ca. 600 konserter for Rikskonsertene med 2 ulike produksjoner, og skrevet låter for andre artister.  Finn har grunnleggende tro på at kultur kan bygger broer mellom mennesker, og skape fred og forsoning i verden. Peace and love.

Praktisk info rundt forestillinger:

Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing eller vår kommunkasjon med publikum. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Vi tar forbehold om endringer i gjeldende restriksjoner og ber publikum være vennlige og følge med på den infoen som vi legger ut og skilter med på huset.

Smittevernregler:

Syke personer bør holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene