URINETOWN - MUSIKAL

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Voksne: 230,- Barn/ungdom: 180,- Familie (4 bill. +): 180,- Grupper (over 10 pers.): 135,-

Kjøp billett TORSDAG 14. OKTOBER KL. 18.00
Kjøp billett FREDAG 15. OKTOBER KL. 18.00
Kjøp billett LØRDAG 16. OKTOBER KL. 18.00
Kjøp billett SØNDAG 17. OKTOBER KL. 18.00
Kjøp billett TORSDAG 21. OKTOBER KL. 18.00
Kjøp billett FREDAG 22. OKTOBER KL. 17.30

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Etter fjorårets publikumssuksess og kritikerroste oppsetning av Grease presenterer Lørenskog musikalteater:

URINETOWN (You’re in town)- en storslått og absurd parodi på grådighet, kjærlighet, revolusjon og musikalen!

 

Denne komedien foregår i et oppdiktet samfunn der en 20 år lang tørke har ført til et lovbestemt forbud mot private toaletter. Alle innbyggerne må bruke offentlige WC, og disse er styrt av et selskap som profitterer på en skyhøy avgift på et av de mest menneskelige behov som eksisterer. En uventet helt stiger frem fra mengden og planlegger en revolusjon som skal lede alle i Urinetown til frihet.

Kom og opplev en prisvinnende musikalsk satire som er hysterisk morsom og rørende til samme tid.

Musikk og sangtekst: Mark Hoffman.
Dialog og sangtekst: Greg Kotis.
Oversettelse: Henrik Amundsen og Erik Schøyen.
Regi: Cathrine Bjørlo Hagerup.

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.