JUNGELBOKEN - SKOGBLOMSTEN JUBA

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Voksen 240/Barn 190

Kjøp billett FREDAG 19. NOVEMBER KL. 18.00
Kjøp billett LØRDAG 20. NOVEMBER KL. 13.00
Kjøp billett LØRDAG 20. NOVEMBER KL. 16.00
Kjøp billett SØNDAG 21. NOVEMBER KL. 16.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Med mye sang, dans og musikk fortelles det om gutten Mowgli. Han ble som spedbarn funnet i jungelen av panteren Bagheera. Mowgli ble tatt med til ulveflokken, hvor han vokste opp. De tar vare på ham så det er trygt for ham - inntil tigeren Shere Kahn dukker opp.

Slangen Kaa er heller ikke til å stole på. Hvordan møter dyrene denne faren?

Manus: Arne Lindtner Næss og Wayne McKnight.
Musikk: Svein Gundersen.
Instruksjon: Kim A. Wifladt.
Sang- og orkesterleder: Knut Løken.

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.