MUSIKALSK FYRVERKERI - LØRENSKOG VETERANKORPS

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Voksen 150/Barn 50

Kjøp billett SØNDAG 28. NOVEMBER KL. 15.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

MUSIKALSK FYRVERKERI av spilleglede og humør!

Lørenskog Veterankorps inviterer til variert korpskonsert med alt fra klassiske korpsperler til fengende marsjer. Vi gleder oss til å spille for publikum igjen, og ønsker dere velkomne til Storstua.

Lørenskog Veterankorps er 38 år i 2021. Vi liker å si at vi spiller både for å glede oss selv og andre. Det er stor spennvidde i hva vi er med på og i musikken vi framfører. Ofte har vi med dyktige solister av høy klasse. Medlemmene spenner fra de virkelige veteranene som har spilt hele livet og fortsatt spiller i flere korps, til mer ekte amatører som har funnet tilbake til instrumentet sitt etter flere års pause. Her er det plass til alle.

Dirigent for LVK er Knut Andersen

Praktisk info rundt forestillinger:

Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing eller vår kommunkasjon med publikum. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Vi tar forbehold om endringer i gjeldende restriksjoner og ber publikum være vennlige og følge med på den infoen som vi legger ut og skilter med på huset.

Smittevernregler:

Syke personer bør holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene