NORDIC GRAPPLING CHALLENGE

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Main event + fest 499/Kun etterfest 199

Kjøp billett LØRDAG 30. OKTOBER KL. 14.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Nordic Grappling Challenge #1 
Submission Wrestling

Nordic Grappling Challenge blir for første gang arrangert i Lørenskog Hus.

Her vil vi få en helaften med 10 kamper mellom noen av nordens beste kvinner og menn i Brasiliansk Jiu Jitsu, bryting, sambo og Judo, som alle konkurrerer i Submission Wrestling.

På etterfesten fylles huset med musikk og lyden av et minglende kampsportmiljø og fans.

Program:

Dørene åpner kl 14.00.

Nordic Grappling Challenge starter med åpent hus, der man kan besøke stands og mingle med miljøet. 

Dj'en snurrer plater og man kan ta en øl i baren og komme i stemning før kveldens show. 

Main Event starter kl. 18.00

Etter eventet fortsetter Dj'en og etterfesten kan begynne. 

Dette blir grapplingnorges festkveld i 2021!

 

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.